th-menu search
Bilde: En uke med debatt, seminarer og kultur

En uke med debatt, seminarer og kultur

20. – 25. september inviterer Afghanistankomiteen, PRIO og CMI til Afghanistan-uke for tredje år på rad, med mange arrangementer om aktuelle tema knyttet til Afghanistan og norsk Afghanistan-politikk.

Aktuelt/ fredag 19. august 2016

I år vil sentrale temaer være Afghanistanrapporten, Norges nye Afghanistanstrategi, den politiske situasjonen i landet, samt migrasjon, retur og integrasjon av afghanske flyktninger i Norge. 

Se programmet og meld deg på her

Hovedgjester


Bilde: En uke med debatt, seminarer og kulturMujib Mashal er journalist og skriver for afghanske og sørasiatiske avishus og medier. Han publiseres også i TIMES Magazine, The New York Times, Al Jazeera og Newsweek - The Daily Beast, Ms. Magazine og andre. @MujMash


Bilde: En uke med debatt, seminarer og kulturFarkhunda Naderi er kvinnerettighetsaktivist, etablerte organisasjonen Chadari - The Window of Power. Representerte Kabul i parlamentet fra 2010 til 2015.


Bilde: En uke med debatt, seminarer og kulturThomas Ruttig er tysk og har jobbet med Afghanistan i 25 år. De siste ti årene har han bodd i landet. Han snakker dari og pashto. Siden 2009 har han vært analytiker og redaktør i tenketanken Afghan Analyst Network. @aantru 

Se programmet på uka.afghanistan.no/

Afghanistankomiteen
Adresse:
work Kolstadgata 1, 0652  OsloNorway

Donasjoner kan gis til kontonummer 7877. 06. 53737 • Sist oppdatert 21.02.19
Publiseringsløsning av Noop Design og illustrasjon av Ingrid Apollon Støttet av Norad