th-menu search
Bilde: Et fantastisk engasjement over hele landet!

Et fantastisk engasjement over hele landet!

5. mai deltok jordmødre og andre engasjerte over hele landet i jordmorforeningens "Løp for livet" aksjon, i solidaritet med jordmødre i Afghanistan. Igjen går de innsamlede midlene til Afghanistankomiteens arbeid med å utdanne jordmødre for landsbygda i landet. Vi er stolte, takknemlige og rørte over solidariteten og engasjementet!

Prosjekt/ mandag 8. mai 2017

 

Kjære alle flotte jordmorkollegaer og venner over hele landet!

Jeg er dypt imponert over at vi i år igjen tråkker til med et så sterkt engasjementet for jordmødre, kvinner og barn i Afghanistan! Det er sterkt å se at vår lille aksjon "Løp for livet" samler oss, skaper oppmerksomhet rundt denne viktige saken og ikke minst samler inn midler som gjør det mulig å utdanne ennå flere jordmødre i et land som trenger det så sårt!

Fekk med seg gynekologen på jordmorløpet - Eg satsar på ei midtplassering

Få papiravisa og alt innhald på nett i 8 veker for BERRE 88 kr - Målet er å samle inn pengar til jordmødre i Afghanistan. Plasseringsmessig satsar eg på ein i plass i midten. Det seier gynekolog Tom Guldhav, som bidrog for mannskvoten under årets jordmorløp i sjukehusparken i Førde.

Agderposten: Jordmødre løper for livet: På den store dagen løp jordmødrene i Aust-Agder runder i Strandgaten-Havnegaten-Kirkegaten.

Harstad Tidende: Jordmødre løper for livet: En liten innsats fra hver og en av oss har gitt stor gevinst for kvinner i Afghanistan. Det skal vi være stolte av.  

Fjordabladet: Jordmødrer spring til inntekt for framtidige afghanske kollegaer: Foreininga har sidan 2009 hatt eit samarbeid med Afghanistankomiteen, som sidan 2002 har utdanna 13 prosent av jordmødrene i landet.

Oslo: I strålende vær ble jordmorforeningens aksjon avholdt i spikersuppa.

Trondheim: Trondheim hadde også sola med seg da jordmødrene tok på seg joggesko og løp i solidaritet med kvinner i Afghanistan.


Afghanistankomiteen
Adresse:
work Kolstadgata 1, 0652  OsloNorway

Donasjoner kan gis til kontonummer 7877. 06. 53737 • Sist oppdatert 26.04.18
Publiseringsløsning av Noop Design og illustrasjon av Ingrid Apollon Støttet av Norad