th-menu search
Bilde: Engasjer deg i Afghanistankomiteen

Engasjer deg i Afghanistankomiteen

Det er tid for å vise vår solidaritet med Afghanistan. Vi ser etter nye (og gamle) frivillige til å delta i vårt arbeid. Det er mange måter du kan bidra på, så kom på informasjonsmøte 7. februar eller ta kontakt på organisasjon@afghanistan.no

Aktuelt/ torsdag 1. februar 2018

Tid: Onsdag 7. februar 17:00 - 18:00

Sted: Frivillighetshuset Kolstadgata 1, på Tøyen i Oslo 

Vi søker deg som har engasjement for Afghanistan, og har lyst til å være med å organisere arrangementer, seminarer og debatter, holde foredrag, skrive nettartikler, jobbe med sosiale medier, bidra til aksjoner og kampanjer, eller jobbe med lyd og bilde. 

Det er mange måter du kan bidra på, så kom på informasjonsmøte eller ta kontakt på organisasjon@afghanistan.no

Om oss: 

Afghanistankomiteen er en medlemsbasert solidaritetsorganisasjon, som jobber for å fremme kunnskap om Afghanistan i Norge, fremme gjensidig forståelse og vennskap mellom det afghanske og det norske folk og bidra til utviklingen av et selvstendig, demokratisk og fredelig Afghanistan.

Blandt temaene vi fokuserer på i informasjonsarbeidet vårt i Norge er norsk politikk ovenfor Afghanistan, arbeid for fred og menneskerettigheter, migrasjon og flyktninger, og bistand og utvikling. Vi jobber for å samle norske solidaritets- og kompetansemiljøer når det gjelder afghanistan, og legger vekt på å fremme Afghanske stemmer i Norge.

Afghanistankomiteen
Adresse:
work Kolstadgata 1, 0652  OsloNorway

Donasjoner kan gis til kontonummer 7877. 06. 53737 • Sist oppdatert 16.02.19
Publiseringsløsning av Noop Design og illustrasjon av Ingrid Apollon Støttet av Norad