th-menu search

Årsmøte i Afghanistankomiteen 2018

Kjære medlemmer og støttespillere! Velkommen til årsmøtet i Afghanistankomiteen 2018. Alle betalende medlemmer har stemme og forslagsrett!

Aktuelt/ fredag 18. mai 2018

Lørdag 9. juni 10-16 avholdes årsmøte. I tillegg til de vedtektsfestede årsmøtesakene vil vi få en presentasjon av de viktigste funn og anbefalinger av Afghanistankomiteens landsbygdutviklingsprogram. Hva har vi lært? Ved Anne Jasim-Fahler, ATR Consulting

Etter årsmøtet blir det felles middag på Tøyen fra kl. 16:30, og vi oppfordrer alle til å bli med å se UPOLERTs nye forestilling: ER VI SNART VED GRENSEN - en fortellerforestilling fra veien mellom Afghanistan og Norge. Forestillingen begynner kl. 19 på Sentralen, Øvre Slottsgate 3. 

Søndag 10. juni 11-16 Workshop for utvikling av Afghanistankomiteens programstrategi med utgangspunkt i de viktigste funnene fra programevalueringen og strategiprosess påbegynt i Afghanistan. Workshop holdes på engelsk og ledes av Anne Jasmin-Fahler, ATR Consulting 

Praktisk informasjon:
Send påmelding per e-post til organisasjon@afghanistan.no innen 1. juni. 
Vi trenger følgende informasjon:
- Skal du være med på middag etter årsmøtet?
- Skal du delta på workshop søndag?
Afghanistankomiteen betaler mat og alkoholfri drikke til årsmøtedeltagerne.

Du må selv bestille billett til UPOLERT forestillingen som koster 120 kr. for voksen og 80 for ungdom: 

https://upolert.ticketco.events/no/nb/e/upolert_er_vi_snart_ved_grensen

UPOLERT kom i stand som et samarbeid mellom Fortellerfestivalen og Afghanistankomiteen, og har nå blitt en selvstendig fortellergruppe. UPOLERT har tidligere holdt forestillinger på LItteraturhuset på Lillehammer, på Fortellerfestivalen og på Sentralen i Oslo. Forestillingene er støttet av Fritt Ord og Oslo Kommune. Samarbeidspartnere er Afghanistankomiteen, Sentralen, Biblioteket i Bergen, Litteraturhuset, Den Kulturelle Skolesekken i Oslo. 

VELKOMMEN!

Beate Fasting, Styreleder og Liv Kjølseth, Generalsekretær

Dagsorden vil bli tilsendt alle medlemmer per e-postAfghanistankomiteen
Adresse:
work Kolstadgata 1, 0652  OsloNorway

Donasjoner kan gis til kontonummer 7877. 06. 53737 • Sist oppdatert 22.08.18
Publiseringsløsning av Noop Design og illustrasjon av Ingrid Apollon Støttet av Norad