th-menu search
Bilde: Gi din støtte

Gi din støtte

Ved å bli en fast giver hos oss er du med på å støtte afghanerne. Afghanistankomiteen jobber med å utdanne jordmødre på landbygda i Afghanistan, der behovet er størst. Vi jobber også for en inkluderende og barnevennlig skole for barna. Høsten 2018 startet NAC i samarbeid med myndighetene i landet en skole for farmasøyter, biokjemikere og fysioterapeuter i Gardez.

Bli fast giver! 

Afghanistankomiteen bidrar til at over 200 000 barn på 216 skoler på den afghanske landsbygda har tilgang til en mer inkluderende og barnevennlig skole. Over 6000 lærere, skoleledere, foreldre og medlemmer av de lokale bygderåd har fått opplæring i rettighetsbasert og inkluderende utdanning. Lærerne rapporterer om at kunnskap om nye undervisningsmetoder har gitt de større trygghet i arbeidet, mens lederne av bygderådene rapporterer om at de har klart å overtale flere av barna som hadde sluttet på skolen til å komme tilbake. Elever rapporterer om økt trivsel, bedre læring, og om en mer aktiv og givende skolehverdag. Både barn og foreldre forteller om lærere som ikke lengre slår elevene for å skape ro i klassen. 
Slik fører arbeid vårt til en bedre, og mer inkluderende og barnevennlig skole i Afghanistan. 

Den beste måten å støtte vårt arbeid på er å bli fast giver. Faste månedlige bidrag fra våre givere gir oss stabilitet og forutsigbarhet i vårt arbeid. Bli med!

Personvernerklæring Afghanistankomiteen

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med. 
Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til organisasjon@afghanistan.no

Faste givere

For våre faste givere som ønsker å få skattefradrag for gavene sine trenger vi å hente inn deres personnummer for å kunne registrere deres bidrag hos oss i henhold til kravet fra skattemyndighetene. Personnummeret lagres i våre databaser kun til dette formålet og deles ikke med andre. 

Medlemskap

Fra våre medlemmer/givere innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Kontaktinformasjonen på medlemmer trenger vi for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet/giverforholdet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer mm. Ved avsluttet medlemskap/giverforhorhold slettes dine personopplysninger fa våre databaser.

E-post 

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev 

Som medlem hos oss kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke men andre og e-post adressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

Bruk av informasjonskapsler (cookies) 

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding arrangementer, kurs o.l.

Ved påmelding til arrangementer ber vi om navn, telefon og e-post. Disse opplysninger brukes kun for planlegging og evaluering av arrangementet og det hentes ut samtykke til dette. Slike opplysninger slettes når arrangementet er ferdig.

Ved å bli giver hos oss gjennom dette skjemaet samtykker man til at de oppgitte opplysningene blir brukt slik det er beskrevet i denne erklæringen. Dersom man ønsker at de gitte opplysningene skal behandles på en annen måte eller ikke lagres hos oss, kan dette bes om på mail til organisasjon@afghanistan.no

Afghanistankomiteen
Adresse:
work Kolstadgata 1, 0652  OsloNorway

Donasjoner kan gis til kontonummer 7877. 06. 53737 • Sist oppdatert 11.11.19
Publiseringsløsning av Noop Design og illustrasjon av Ingrid Apollon Støttet av Norad