th-menu search
Bilde: Medlem
 Foto: Grafitti av Kabir Mokamel
Foto: Grafitti av Kabir Mokamel

Medlem

Afghanistankomiteen er en medlemsbasert solidaritets- og bistandsorganisasjon. Vi ønsker nye medlemmer og støttespillere velkommen!

Bli med og støtt vårt arbeid for å fremme kunnskap om Afghanistan i Norge, fremme gjensidig forståelse og vennskap mellom det afghanske og det norske folk og bidra til utviklingen av et selvstendig, demokratisk og fredelig Afghanistan. 

Gjennom over 37 år har våre medlemmer spilt en sentral rolle i vårt arbeid i Norge og i Afhganistan. Noen har vært med siden starten, mens andre har kommet til underveis. Noen er veldig aktive, mens andre velger å støtte oss med medlemsskap i seg selv.

Ønsker du å bli frivillig send en epost til organisasjon@afghanistan.no 

Medlemskap koster:

· 300 kroner pr. år for vanlige medlemmer
· 150 kroner for studenter, pensjonister, de under 22 år og arbeidsledige
.  500 for gavemedlemskap 

Som medlem mottar du nyhetsbrev og informasjon om organisasjonens arbeid og aktiviteter, og har forslags- og stemmerett ved Afghanistankomiteens landsmøte.

Personvern:

Personvernerklæring Afghanistankomiteen

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.
Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til organisasjon@afghanistan.no

Medlemskap

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer mm. Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger fa våre databaser.

E-post

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.

Nyhetsbrev

Som medlem hos oss kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke men andre og e-post adressen slettes når den ikke lengre er i bruk.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding arrangementer, kurs o.l.

Ved påmelding til arrangementer ber vi om navn, telefon og e-post. Disse opplysninger brukes kun for planlegging og evaluering av arrangementet og det hentes ut samtykke til dette. Slike opplysninger slettes når arrangementet er ferdig.

Ved å bli medlem hos oss gjennom dette skjemaet samtykker man til at de oppgitte opplysningene blir brukt slik det er beskrevet i denne erklæringen. Dersom man ønsker at de gitte opplysningene skal behandles på en annen måte eller ikke lagres hos oss, kan dette bes om på mail til organisasjon@afghanistan.no

Meld deg inn her:

Personinfo:

Kommentar:

Afghanistankomiteen
Adresse:
work Kolstadgata 1, 0652  OsloNorway

Donasjoner kan gis til kontonummer 7877. 06. 53737 • Sist oppdatert 13.11.19
Publiseringsløsning av Noop Design og illustrasjon av Ingrid Apollon Støttet av Norad